Uitgevoerde boringen met bijbehorende opdrachtgevers

Hieronder een kleine opsomming van uitgevoerde werkzaamheden, met de bijbehorende opdrachtgevers;

Voor de firma Allinq uit Harderwijk hebben wij een aantal mooie spoorboringen gemaakt in de Provincie Friesland.

 

Onlangs hebben wij voor de firma Verkley een klus gehad voor het maken van een 8-tal gestuurde (bundel) boringen t.b.v. de aanleg van een Zonnepark in Leek. De opdrachtgever voor dit prachtige project was ENEXIS. De uitdaging voor ons zat in het feit dat er nogal haast bij was om de boringen binnen een bepaald tijdsbestek uit te voeren. Dus was het voor ons ook een prachtige uitdaging die wij met het hele team keurig binnen het bepaalde tijdsbestek hebben geklaard.

Voor A. Hak Drillcon hebben wij op verschillende locatie's in Nederland boringen uitgevoerd. De boringen variëren in lengten en diameters, van kleine diameter buis tot bundelboringen.

  

 

 

 

Ten behoeve van de aanleg van een MS/LS route in Dronryp hebben wij voor Pol Infratechniek een tweetal gestuurde boringen gemaakt, deze boringen waren voor het project NAVOS (Nazorg Voormalige Stortplaatsen)

 

 

 

 

Voor de firma Baas B.V. hebben wij aan de Raadhuisweg in Oude Pekela een vijftal gestuurde boringen gemaakt, deze boringen zijn een onderdeel van een MS-route van ENEXIS.

 

 

 

Voor de firma Visser & Smit Hanab Distributie B.V. hebben wij een drietal gestuurde boringen gemaakt, langs en onder de N34 door. Deze boringen werden gemaakt t.b.v. de "Reconstructie N34 Hardenberg".

  

 

In Noord Deurningen hebben wij voor de firma Gerwers uit Tilligte de gestuurde boringen en raketboringen verzorgd voor de aanleg van een biogasnetwerk. Zeven melkveehouders in Noord Deurningen hebben het initiatief genomen om een tien kilometer lang biogasnetwerk aan te laten leggen.

 

 

Voor de firma EBC Glasvezeltechniek hebben wij een spoor boring gemaakt voor een glasvezelverbinding. De boring maakte deel uit van een glasvezelverbinding die het bedrijf "Evonik Peroxide" in Farmsum moest aansluiten op het glasvezelnetwerk. Deze boring is geheel door ons verzorgd, van de vergunningaanvraag bij ProRail tot de daadwerkelijke uitvoering daarvan.

 

Voor de firma GGB Drilling (een dochter onderneming van Visser & Smit Hanab), hebben wij t.b.v. aanleg "Zonnepark" in Groningen een gestuurde boring gemaakt onder het Winschoterdiep door, deze gestuurde boring heeft een lengte van ca 380 meter met een diameter van 200 mm.

 

 

Wij hebben voor de firma Verkley uit Drachten een gestuurde boring gemaakt met een lengte van ca 160 meter en een diameter van 560 mm. Deze gestuurde boring maakt deel uit van het project "vervangen persleiding Harkema naar Kootstertille".

 

  

 

Voor de firma van de Beek maken wij met enige regelmaat gestuurde boringen, deze boringen maken wij door geheel Nederland, van Groningen tot en met Venlo.

 

 

Voor de firma Winters & Eikenaar maken wij met enige regelmaat gestuurde boringen, waarvan sommigen ook door ons volledig zijn geëngineerd.

 

Voor de firma Pannekoek GWW B.V. hebben wij voor het aanleggen van een persleiding in de Gemeente Epe een 17 - tal gestuurde boringen gemaakt. Totaal geboorde lengte ruim 3000 meter.

  

Voor het vervangen van een drukriolering in de omgeving van Blankenham Gemeente Steenwijkerland, hebben wij voor Aannemingsmaatschappij van Gelder B.V. een 50 - tal gestuurde boringen, en ca 25 - tal raketboringen gemaakt met een diameter variërend van 63 mm tot en met 125 mm.

 

 

Voor het aanleggen van een middenspanningtracé tussen HVS Middelburg - Engelandweg in Vlissingen, hebben wij voor de fa Bob den Boer een 15 - tal gestuurde boringen gemaakt met een diameter van HDPE 200 mm. Opdrachtgever voor deze boringen was ENDURIS.

  

Voor de aanleg van een 110 kV route voor TenneT TSO BV, tussen Emmeloord - Luttelgeest, hebben wij voor Bam Infratechniek, Energie & Water een 40 - tal gestuurde bundelboringen gemaakt en compleet geëngineerd. De boringen varieerden in lengte van 100, tot circa 500 meter.

  

 

Voor WMD hebben wij voor de fa Alsema in Taarlo een 2 - tal boringen gemaakt met een diameter van 315 mm.

  

 

Voor de aanleg van een glasvezelroute hebben wij voor Spinder Kabeltechniek een 3 - tal gestuurde boringen uitgevoerd in Friesland.

   

 

Voor de aanleg van een glasvezelroute hebben wij voor Veluwe Drilling een 3 - tal gestuurde boringen uitgevoerd in Rotterdam.

  

 

Met enige regelmaat maken wij voor Baas bv in het noorden van het land gestuurde boringen t.b.v. de aanleg van gas en elektra.

 

  

Voor Schuuring doen wij regelmatig de volledige engineering en de uitvoering van spoorboringen welke geboort worden volgens eisen van ProRail, en slechts door erkende partners van ProRail geboort mogen worden. Deze werkzaamheden hebben een landelijke dekking.

 

 

Voor Verhoeve Infra hebben wij een 10 tal raketboringen gemaakt voor de aanleg van meedere VRI installaties onder de N36 door in Beerze, ter hoogte van de afslag Mariënberg. Deze werkzaamheden zijn gedaan om de verkeersveiligheid te vergroten en om daarmee het aantal ongelukken proberen te verminderen.

 

Begin 2016 zijn wij voor Bam Infra Telecom begonnen met het maken van gestuurde boringen t.b.v. het project FTTH buitengebied Cogas. Deze boringen zijn nodig voor de verglazing van buitengebied Twente.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar mobiele navigatie